Vill du jobba med mig?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Vi söker ytterligare en innesäljare som brinner för grafiskt material!

Emil

TJÄNSTEN INNEBÄR

att du arbetar med B2B-försäljning av grafiskt material – 3M självhäftande folier – till främst skyltmakare. Tjänsten innebär både merförsäljning till befintliga kunder samt nyförsäljning.

Vill du jobba på ett företag som står för hög kundfokus, eget ansvar, kunskap och omtanke – Då har du kommit rätt!

 

VI TROR ATT DU

som lägst har gymnasieutbildning. Att du talar och skriver svenska obehindrat och att du har grundläggande kunskaper i engelska. Att du har egen drivkraft, är flexibel och ordningsam.

 

DET ÄR MERITERANDE

om du har erfarenhet av grafiskt material såsom självhäftande folier och digitala printmaterial. Du har erfarenhet av B2B-försäljning.

 

FÖR ATT LYCKAS

måste du ha förståelse för B2B-försäljning. Du trivs med att arbeta målstyrt och självständigt samtidigt som du även är en lagspelare. Du är van att driva ditt eget arbete genom att vårda kunder med fokus på kundnöjdhet och merförsäljning. Du är trygg i dig själv och orädd för utmaningar. Du är en ”doer” som genomför beslutade aktiviteter. Vidare är du flexibel och har god samarbetsförmåga. Att ha säljfokus och att älska service till kunden och därmed bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig.

 

VI ERBJUDER

möjligheten att arbeta tillsammans med engagerade och positiva kollegor. För oss är det viktigt att visa omtanke om våra medarbetare för att de ska trivas och känna sig trygga. Du erbjuds en spännande och flexibel roll med stort eget ansvar och möjligheten att själv utforma din roll, arbetsvardag samt företagets fortsatta utveckling. Trygghet i en stark och framgångsrik arbetsgivare, en härlig arbetsmiljö med positiva medarbetare.

Anställning:      Tillsvidareanställning 100%, provanställning tillämpas

Arbetstid:          Vardagar 8-17

Lön:                    Fast månadslön, individuell

 

DIN ANSÖKAN

är du välkommen med snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att maila till jobb@kao.nu – senast den 12 september.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Johansson på mail  fredrik@kao.nu eller telefon 0705-87 83 30.

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd