Grattis Monki!

Sorterad i Display & dekor, Inspiration, Nyheter av november 14, 2016
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Vi gratulerar Monki!

KA Olsson & Gems är stolt partner till Habit Modegalan 2016 i kategorin Årets Modekedja. I fredags hölls galan där Monki tog hem priset som årets modekedja. Grattis!
I juryn satt vår Richard Lantz, som stolt fick dela ut priset på scen.

Jurys motivering:

Med färgstarka och egensinnigt formgivna butiker, vass design och engagerande och träffsäkra kampanjer sticker årets vinnare ut på ett glädjande vis. Kedjan har byggt ett fysiskt och digitalt universum som når rakt in i hjärtat hos målgruppen unga kvinnor.

 

vinnare_sponsor_LR-6581

Richard Lantz med vinnarna Monki

De tre finalisterna i Årets Modekedja 2016:

Monki
En butikskedja med unik mix i sortiment som inspirerar och hittar till målgruppen unga kvinnor inte bara i en eklektiskt och dynamiskt fysisk miljö utan även i ett kundengagerande digitalt universum. Efter tio år på marknaden och med över hundra butiker runt om i världen har Monki positionerat sig väl på modekartan.

Lindex
Med nytt kommunikations- och inredningskoncept och en stark tillväxt på marknaden fortsätter denna väletablerade modekedja att bryta ny mark. En tidigare vinnare i kategorin som fortsätter att leverera och dessutom ständigt fortsätter att stärka kundupplevelsen, både i fysiska butiker och digitalt. Lindex är en modekedja som presenterar en omnikanallösning som fungerar i praktiken.

Weekday
I en modern och avskalad miljö presenteras ett modigt helhetssortiment som når längre än bara till denimkonsumenten. Roliga och smarta samarbeten och ett litet exklusivt sortiment av utvalda externa varumärken bidrar ytterligare till dragningskraften. Nya butiken i Umeå visar att kedjan är att räkna med även utanför storstadsregionerna.

Stort grattis till Lindex och Weekday som tog sig hela vägen till final!

 

MG16_svart_guld

Etiketter: , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd