KA Olsson & Gems AB får ny ägare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Pressmeddelande:

KA Olsson & Gems AB får ny ägare

Vårt företag, KA Olsson & Gems AB, har fredagen den 1 juli 2016 förvärvats av Indutrade AB.

KA Olsson & Gems verksamhet kommer att fortsätta precis som vanligt. Vi behåller vårt varumärke, samma kontaktpersoner och telefonnummer samt att vi kommer att arbeta med våra kunder och leverantörer på precis samma sätt som tidigare.

Att KA Olsson & Gems får ny ägare med en stark finansiell kapacitet och ett stort nätverk över hela Europa känns mycket spännande. Detta borgar för en fortsatt expansiv och stark ställning för KA Olsson & Gems på den skandinaviska marknaden. Vi ser väldigt positivt på framtiden tillsammans med Indutrade AB som ägare.

För ytterligare information vänligen kontakta undertecknad.

 

Mölndal den 1 juli 2016

KA Olsson & Gems AB

 

Christina Aspeborn

VD

 

Indutrade AB består av närmare 200 bolag i 27 olika länder vilka tillsammans har en omsättning runt 12 miljarder SEK. Indutrades förvärvsstrategi är att köpa bolag som är framgångsrika och välskötta samt med en väl definierad marknad och ett tydligt erbjudande.

Indutrades affärsfilosofi bygger på entreprenörskap, självbestämmande och ett decentraliserat ledarskap. Företaget har ingen exit-strategi utan ser varje förvärv som ett långsiktigt samarbete där de erbjuder utrymme och finansiell styrka.

 

 

Kommentarfunktionen är stängd