Modegalan 2017

Sorterad i Display & dekor, Nyheter av oktober 19, 2017
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Den 16 november går Modegalan av stapeln!

KA Olsson & Gems sitter i juryn för att rösta fram årets modekedja. Vår Display & Dekor-ansvarige Christoffer Rautenberg kommer stå på scen och dela ut priser till vinnaren.

Finalisterna är:

Newbie Store

Stora kedjor som knoppar av sortimentsdelar i mindre koncept är ett tecken i tiden. Likaså miljötänk. Kappahls butiker för de allra minsta är ett lysande exempel på båda. Newbie upplevs betydligt exklusivare än vad prislapparna visar, genom sin touch av finagatan-design i välarbetade plagg av ekobomull.

Grandpa

Trots att Grandpa sedan 2003 varit den coolaste av coola modebutiker har de aldrig glömt att kunden är kung. Här behandlas alla besökare med samma respekt och vänlighet. I kombination med en grym känsla för exponering och en kittlande sortimentsmix lyckas dessa fina minivaruhus kicka igång vår avsvalnade köplust.

& Other Stories

Få handlare kan just nu tävla med & Other Stories när det gäller butikstrafik. Här myllrar kvinnor i alla åldrar på jakt efter prisvärda kläder, accessoarer och skönhetsprodukter med hög trendgrad. Inspirerande storytelling och bra service gör att man sällan går påslös ur butiken.

Vi önskar dem lycka till!

Mail_emblem_Modekedja

Den 16 november arrangeras Habit Modegalan för elfte året i rad för att uppmärksamma och lyfta de personer och företag som under året visat på extraordinära prestationer. Branschtidningen Habit Sko&Mode vill genom galan uppmärksamma, premiera och stimulera branschen med alla dess aktörer – från designer och leverantörer till butiker.

Välkommen till Berns Salonger den 16 november!

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd