3M™ Dual Lock™ och 3M™ Kardborrband

Sorterad i Inspiration, Tejp & lim av november 2, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Smarta alternativ till traditionella fästsystem

3M™ återförslutningsbara system, Dual Lock™ och Karborrband, är ett nyskapande alternativ till traditionella fästsystem. 3M™ Dual Lock™ och 3M™ Kardborrband ersätter skruvar, nitar, bultar och andra mekaniska fästsystem för uppsättning av exempelvis väggpaneler, skyltar och utställningsmontrar.

När du sedan behöver reparera, byta ut eller underhålla material eller produkter så är de lätta att ta ned om de är fastsatta med 3M™ återförslutningsbara system. Montering och demontering går snabbt och enkelt. Dessutom ger de återförslutningsbara fästsystemen stor frihet när det gäller produktdesign.

Några fördelar med produkterna:

  • Ersätter skruvar, spikar och nitar
  • Snabb montering
  • Inga inpassningsproblem, 360° låsning med justeringsmöjligheter
  • Självhäftande baksida – därför lätt att montera
  • Kan användas både inom- och utomhus
  • Låsningsstyrka, tjocklek och format efter dina behov

 

3M™ Dual Lock™

3M™ Dual Lock™ fäster i sig själv och du behöver därför inte tänka på hona och hane. När materialet pressas ihop griper hundratals styva hakar in i varandra. Ett hörbart knäpp är kvitto på att låsen träder i funktion. Det resulterar i en draghållfasthet som är upp till 12 gånger starkare än kardborrband. Du kan utan vidare byta ut vanprydande mekaniska fästanordningar i många applikationer.

3M™ Dual Lock™ påminner om kardborrband men bygger på en teknologi som ger större draghållfasthet och längre livstid. Dual Lock™ går att öppna och försluta upp till 1000 gånger.

Inom transportindustrin ersätter 3M™ Dual Lock™ skruvar i väggar och takpaneler i tågvagnar. Sittdynor kan snabbt tas bort för rengöring eller reparation och lika snabbt sättas på plats igen. Inom reklambranschen skapar Dual Lock™ nya möjligheter. Affischtavlor och skyltar är lätta att byta ut i en handvändning. Utställningsmontrar går snabbt och enkelt att montera och demontera.

Se produkter här »

 

3M™ Kardborrband

Kardborrbanden passar perfekt för många typer av lättviktsapplikationer. Du kan öppna och stänga upp till 10 000 gånger. Välj det häftämne som passar underlaget bäst. Användningsområdena är många.

Kardborrbanden gör det lätt att byta ut sitsarna på flygplansstolar för reparation eller rengöring. I sporthjälmar fäster du enkelt de stötupptagande kuddarna med kardborrband. Utställningsmontrar är lätta att montera med 3M™ kardborrband. Utställningsväggar monteras mot en ram och ger en lätt och bärbar konstruktion. Bilderna byter du snabbt och enkelt.

Se produkter här »

kao_gems 110589

Etiketter: , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd