Konverterade produkter för ditt behov

Sorterad i Inspiration, Nyheter, Tejp & lim av augusti 28, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Hur vill du ha din tejp?

Med hjälp av konvertering får du din produkt i rätt form redan från början. Vi kan t ex stansa halkskyddstejp, skära ut VHB med laser eller kapa tejpen till precis rätt bredd m.m. Möjligheterna är stora och många. Vi använder oss av olika konverteringsmetoder för att kunna anpassa produkterna till ditt behov.

Laser – flexibilitet

För snabba prover, prototyper och mindre serier av icke-metalliska delar används en laserskärare. Skicka oss en vektorbaserad ritning (dwg, dxf, ai) och du kommer att ha prov inom ett par dagar

laserpewpew

Laser

 

Planstans – kortare serier

För mindre produktionsserier är planstans att föredra. Den är också utmärkt när det gäller t ex tjocka skummaterial eller hårda plastmaterial, så som fast gummi. Produktens storlek kan också påverka valet av stansmetod.

Planstans

Planstans

Rotationsstans – längre serier

Maskinerna med rotationsstansar är unika i sin mångsidighet och flexibilitet. Med specialtillbehör kan komplexa detaljer med hög precision tillverkas. Kräver oftast en investering i verktyg som snabbt betalar av sig vid lite längre serier.

Rotationsstans

Rotationsstans

 

Kundanpassad rullbredd på tejp – breddanpassning

Om standardbredderna på tejp inte skulle passa ditt behov har vi möjlighet att på många tejptyper skära till den bredd på rullen du önskar.

9088_1

Kundanpassad bredd på tejp

 

 

 

Du har väl inte missat vår nya folder med konverterade självhäftande produkter? Få ditt exemplar här!

konverterade_produkter

Etiketter: , , ,

Kommentarfunktionen är stängd