Dekorera med akryl

Sorterad i Display & dekor av mars 20, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Dekorera med akryl

Akryl finns i massor av olika färger och är därför ett suveränt material att använda som dekor i både skyltfönster och även instore i butik. Man kan även välja på olika tjocklekar och om man vill ha blank/transparent eller matt akryl. Fördelen med akryl är att det nästan inte finns några begränsningar gällande kreativitet.

KA Olsson & Gems lagerför ett standardsortiment av akrylställ men tillverkar gärna efter önskemål gällande form, mått och färg.

Akryl finns i många färger

Akryl finns i många färger

Akryl är ett fantastiskt material för att  tillverka displayställ och andra exponeringsmoduler i. KA Olsson & Gems tillverkar även kundanpassade detaljer i inredningar – ex exponeringsboxar, hyllor, skyltar eller dekor i akryl.

Dekor tillverkade i akryl

Dekor tillverkade i akryl

Vi tillverkar också kund-unika informations- och broschyrställ i akryl samt boxar utav alla de slag. Kontakta oss på Display & Dekoravdelningen för att få tips och råd om akrylens alla möjligheter.

Kund-unika akrylställ

Kund-unika akrylställ

Etiketter: , , , , , , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd