Hur skapar man köplust och ökad omsättning?

Sorterad i Display & dekor, Inspiration, Nyheter av april 15, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Hur skapar man köplust och ökad omsättning?

Lär dig skapa proffsiga och inspirerande skyltfönster

Konkurrensen i handeln blir allt tuffare och kunden allt mer medveten. Undersökningar visar att en välplanerad butik med inspirerande exponeringar skapar köplust och därigenom genererar i en ökad omsättning.

Genom att arbeta med ett tydligt koncept, optimalt utnyttjade butiksytor och ett väl genomtänkt kundvarv blir verksamheten lättarbetad och dessutom mer konkurrenskraftig och synlig på marknaden. Skyltfönstret är butikens största tillgång! Det är genom skyltfönstret du har möjlighet att, redan innan kunden kommit in i butiken, ge ett smakprov på vad butiken har att erbjuda.

Skyltfönstret skall spegla butikens koncept och skapa ett första intresse hos den målgrupp man vänder sig till. Från att ha fångat intresset – vilket man har ca 3 sekunder på sig att göra – ska skyltfönstret fungera som en indragare till butiken. Skyltfönstret skall få kunden att vilja komma in i butiken, titta närmare på och även prova den vara han eller hon har sett i skyltfönstret och till slut förhoppningsvis även köpa varan.

KA Olsson & Gems vill därför hjälpa till att förmedla såväl kunskap som inspiration. I denna bok får du de grundläggande kunskaperna om skyltfönstrets funktion, hur du utrustar fönstret för att bäst kunna använda det och hur du skapar intressanta och säljande exponeringar. Allt för att fånga kundens intresse på ca 3 sekunder! Lite mer inspirationsbilder på skyltfönster hittar du här.

Boken är skriven av Annica Bergman som har en lång erfarenhet som dekoratör

Boken är skriven av Annica Bergman som har en lång erfarenhet som dekoratör

Boken ”Skyltfönster” är till för den blivande dekoratören eller för dig som vill skapa proffsiga och inspirerande skyltfönster i din butik. Boken är skriven av Annica Bergman som har en lång erfarenhet som dekoratör och driver företaget Dekko där hon utbildar i Visual Merchandising. Med den här boken lär du dig på ett enkelt och överskådligt sätt hur du skapar proffsiga och inspirerande skyltfönster. Dekorations- och displaymaterialet hittar du givetvis hos oss på KA Olsson & Gems.

Dekorationsmaterial

Dekorationsmaterial

Ur innehållet:

  • hur man utrustar skyltfönstret
  • olika skylttekniker
  • att välja produkter
  • hur man bygger upp exponeringen steg-för-steg
  • att skylta med skyltdockor
  • att arbeta med skyltar och bildmaterial
  • högtider

Priset för boken är 549 kronor inkl moms. Frakt tillkommer med 75 kronor. Du kan beställa boken ”Skyltfönster”  här.

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd