Rätt och slätt för textilier

Sorterad i Display & dekor, Inspiration, Nyheter av april 13, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Rätt och slätt för textilier

Säljer skrynkliga klädesplagg sämre?

Ja, det tror vi. Det är ju inte lika inspirerande att se ett skrynkligt klädesplagg som ett slätt. Ett plagg som hänger snyggt, är slätstruket och matchat i färg inspirerar till merköp – varesig det är inne i butik eller i ett skyltfönster.

En Steamer är ett måste för dig som är dekoratör eller matchare i  klädbutik. Kläderna slätas ut tack vare det kontinuerliga flödet av ånga och du behöver inget underlag – plagget hängs upp på Steamerns galge och ångas därefter slätt.  Att ånga/steama klädesplaggen medför att du sparar mycket tid. Steamern är redo på 1 minut, är lätt att demontera och tar mycket liten plats på lagret. Läs mer här om vår Steamer!

En Steamer kan givetvis användas på alla sorters textilier, inte bara klädesplagg. Har du en butik som ex säljer tyger eller gardiner så är en Steamer lika användbar.

Omtyckt och prisvärd Steamer

Omtyckt och prisvärd Steamer

Steamern som KA Olsson rekommenderar är testad av våra professionella kunder och är både prisvärd och omtyckt. Kontakta oss för mer information, Display & Dekor.

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd