Rörliga skyltfönster fångar kundens uppmärksamhet

Sorterad i Display & dekor, Nyheter av april 1, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

Rörliga skyltfönster fångar kundens uppmärksamhet

En rotor kan få ditt skyltfönster att snurra

Vem kommer inte ihåg  den rörliga jultomten som satt i skyltfönstret när man var liten, tomten som vinkade på alla barnen och vars mage rörde sig när han andades.  Den stora fascinationen  över skyltfönster som rör sig gäller inte bara barn, utan även som vuxen är det lätt att ”fastna”.

Du kan göra en avancerad rörlig displaylösning med specialanpassade små motorer som gör dekoren rörlig.

Rörligt skyltfönster

Bild nr 1

 

Rörligt skyltfönster II

Bild nr 2

 

Rörligt skyltfönster III

Bild nr 3

Eller ett enklare sätt att få dekoren i ditt skyltfönster att bli rörlig är att använda en elektrisk rotor. En rotor är en maskin med en vanlig 220V stickkontakt som snurrar cirka 2,5  varv per minut. På rotorn placerar du en platta med den dekor, ex en skyltdocka, som du vill skall snurra. Det finns flera olika varianter av rotorer, bland annat tål de olika tyngder. Det är därför viktigt att du vet hur mycket dekoren som du vill skall står på rotorn väger.

Det finns också rotorer med en släpkontakt, d v s om det du vill exponera behöver el (ex en lampa). Se ett urval av rotorer här.

 

rotor

 

Fråga gärna oss på KA Olsson om rotorer, kontakta Display & Dekor.

 

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentarfunktionen är stängd